Mircea Lucescu, explicații după ultima înfrângere suferită de echipa sa în Europa League

Dinamo Kiev a rămas fără niciun punct în grupa de calificare după ce a pierdut meciul cu Rennes (0-1) din Europa League.

Chiar și în aceste condiții, Mircea Lucescu și-a felicitat elevii după meci.

”Vreau să spun că am jucat împotriva unei echipe foarte puternice care a făcut o treabă bună pe piața transferurilor. Au 15 jucători de aproximativ același nivel, cu valoare de 20-25 de milioane și își merită banii. Sunt aproape sigur că în acest sezon vor termina campionatul pe locul doi în spatele PSG. Nu pot decât să felicit echipa noastră, trebuie să ținem cont de toate problemele cu care ne-am confruntat, precum și de un număr mare de mutări. Ne-a lipsit nu numai claritatea, ci și prospețimea, concentrarea, ceea ce a dus la erori.

Cedăm după un out, apoi după un corner. Pierdem 0:1, 1:2. Acum avem un astfel de program încât nu ne putem concentra în mod corespunzător pe antrenament, ci trebuie să ne mișcăm constant.

Sper că după meciul de duminică cu Șahtiorul, de luni să ne întoarcem la Kiev, pentru ca jucătorii să petreacă ceva timp alături de familiile lor.

Repet, vreau să-mi felicit echipa, pentru că, în ciuda tuturor greutăților, cred că am jucat foarte bine”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Pe prima poziție în clasament este Fenerbahce (10 puncte), urmată de Rennes (10 puncte) și de AEK Larnaca (3 puncte).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed