Un jucător din Premier League ara o părere uluitoare despre România: `E sărăcie e la voi!`

Coechipier cu Florin Gardoș la Southampton, Ryan Bertrand a rămas cu un gust amar legat de România.

Englezul i-a povestit lui Florin Gardoș ce părerer are despre România, după ce a jucat cu naționala Angliei U21 un meci cu selecționata similară a României, desfășurat la Botoșani.

În octombrie 2010, naţionala U21 a României, condusă la acea vreme de Emil Săndoi, s-a duelat cu Anglia în barajul pentru calificarea la Campionatul European.

Bertrand, component al Angliei U21, a fost surprins în mod neplăcut de condiţiile precare pe care le-a întâmpinat în România şi i s-a confesat, ani mai târziu, lui Florin Gardoş.

„S-a jucat la Botoşani dintr-o obsesie a federalilor de a juca pe un stadion pe care am mai câştigat. În lotul Angliei era Ryan Bertrand, care a câştigat Champions League cu Chelsea.

Pe urmă l-am avut coleg la Southampton. Ne-am adus aminte de meciul ăsta, care a fost un baraj pentru EURO. Mi-a zis: ‘Bă, ce sărăcie e la voi în România!’.

I-am spus: ‘E, nu zic că nu e, dar ne-am dus în polul sărăciei, la Botoşani’, adică nu e chiar aşa rău. Un meci incredibil, o dublă cu Anglia. În deplasare am jucat la Norwich, a fost extraordinar”, a declarat Florin Gardoş, conform Pro Arena.

Bertrand joacă pentru Leicester din 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed