Exclusiv. S-a aflat adevărul despre scandalul de la Petrolul! Unde a fost înregistrat Gabi Tamas? Dezvăluiri complete, Daniel Chiriță a luat foc

O discuție înregistrată a lui Gabi Tamaș în care îi înjură pe suporterii Petrolului a aruncat în aer Ploieștiul.

După ce fanii au lansat pe forumuri diverse variante, de unde și cine l-a dat în primire pe veteranul care a cerut și a obținut rezilierea, iată că totul e clar.

Daniel Chiriță este alături de Gabi Tamaș

Fostul fotbalist al Petrolului, Daniel Chiriță, a făcut lumină: Tamaș se afla la el în momentul în care a avut loc acea discuție.

”Tamaș e un jucător profesionist și îmi pare rău de ce s-a intâmplat, a fost la mine când a avut loc discuția și a fost provocat să zică lucrurile alea, să se dea toată înregistrarea din seara aceea.

Nu îmi vine să cred că în anul 2022, în prima ligă din România, jucătorii sunt înregistrați și în timpul lor liber, la un pahar de vin. Când ești la distracție spui multe prostii, oricine l-a înregistrat a făcut un gest ca pe timpul securitații.”, a spus Daniel Chiriță pentru sportbull.ro

”Succes frate în continuare ești nr 1 la 38 de ani și sincer cei care te-au înregistrat sunt oameni de nimic, lumea trebuie sa știe că ai fost la mine la un pahar, ti-au făcut manevră, te-au provocat să te dea afară!”, a scris Chiriță și pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed