GALERIE FOTO INCENDIARĂ Erupe `vulcanul` pe `Diego Maradona` din Napoli! Cea mai hot susținătoare și-a încurajat favoriții înaintea meciului cu Ajax!

Napoli primește vizita olandezilor de la Ajax în Liga Campionilor, în această seară, pe arena ”Diego Armando Maradona”, și se anunță atmosferă de-a dreptul vulcanică.

Nu doar pentru că stadionul de la poalele Vezuviului va fi plin ochi, ci pentru că elevii lui Spaletti vor fi susținuți de la firul ierbii de bomba sexy a televiziunilor.

Floriana Messina, cea care crește temperatura în studio când găzduiește emisiunea Tutti in Campo de pe Canale 9, le-a pregătit și o surpriză fotbaliștilor și fanilor napoletani.

Fosta participantă la Big Brother, pe care ziarele locale au numit-o ”visul erotic al fotbaliștilor și fanilor lui Napoli”, le-a arătat tuturor iubirea ei albastră, postând pe rețelele de socializare ședința foto cu tricoul clubului napoletan.

 

Floriana este supranumită ”Kim Kardashian din Vezuviu”. Messina a apărut în Big Brothet 2011 din Italia, la doar 19 ani, și are sânge fierbinte. E pe jumătate columbiancă, e înnebunită după Maradona și are 790,000 de followerși pe Instagram.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed