Exclusiv. Avertisment crunt pentru FCSB! Greşeală imensă făcută de Gigi Becali: ‘Era foarte greu sa emită pretentii’,

FCSB a fost spulberată în Conference League de Silkeborg, scor 0-5, iar decizia conducerii clubului de a face deplasarea în Danemarca fără 7 jucători de bază, a fost aspru criticată de oamenii de fotbal din România.

Fostul internațional, Ovidiu Herea a vorbit pentru sportbull.ro despre decizia celor de la FCSB și a tras un semnal de alarmă pentru fotbalul din România.

Herea are așteptări mai mari de la fotbal românesc

Jucător de bază în cupele europene pentru Rapid, Ovidiu Herea este de părere că înfrângerea FCSB-ului a fost cât se poate de normală având în vedere lotul pe care l-au deplasat în Danemarca.

”Sincer, mă așteptam să piardă FCSB, având în vedere lotul pe care l-au deplasat la acest meci. Era foarte greu sa emită pretenții, având în vedere că au lăsat acasă cei mai importanți jucători.

Nivelul fotbalului din România nu este cel la care ne asteptăm cu toții, dar sperăm că anul acesta, echipele din cupele europene să facă o figură mult mai frumoasă decât în anii precedenți.”, a spus Herea pentru sportbull.ro

FCSB mai are de jucat trei partide în Conference League, cu West Ham (acasă), Anderlecht  (deplsare) și Silkeborg (acasă).

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed