Atac furibund la adresa lui Edi Iordănescu! A dat de pământ cu selecţionerul: ‘Minciuni, sunt sătul!’ + Nici Răzvan Burleanu nu a scăpat

Atac furibund la adresa lui Edi Iordănescu! A dat de pământ cu selecţionerul. Un fost mare internaţional s-a săturat de promisiunile actualului selecţioner. Florin Răducioiu a izbucnit pur şi simplu la adresa lui Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu are viaţă grea ca selecţioner. După ce a dus România în lumea a treia a fotbalului, selecţionerul este atacat dur de Generaţia de Aur.

Atac furibund la adresa lui Edi Iordănescu!

Florin Răducioiu este total nemulţumit de discursurile șefilor FRF și selecționerului după tragerea la sorți pentru grupele de calificare la EURO 2024. Atacantul din „Generația de Aur” vrea ca oamenii din fruntea fotbalului românesc să-și asume obiectivul calificării la EURO și să prezinte strategia cu care vor încerca să atingă acest obiectiv.

România n-a mai fost la un turneu final din 2016, când a încheiat cu un punct grupa de la EURO 2016 din care au mai făcut parte Franța, Elveția și Albania. „Eu sunt primul, după cum a zis şi Gică Popescu, care susţine naţionala, dar care sunt argumentele pentru care mă conving pe mine Edi Iordănescu sau FRF că ne putem califica? Oamenii ăştia nu şi-au asumat, nu mi-au spus nimic!

Vreau să ştiu care este obiectivul naţionalei în următorii doi ani. Nu vreau să aud de partida cu Bosnia (n.r. – câștigată cu 4-1), despre care ştim bine cum a fost. Vreau să aud pentru ce vom lupta, care va fi abordarea meciurilor.

Sunt sătul să aud cuvinte ciudate, predictibilitate, viitor, copiii să se întoarcă… sunt nişte minciuni, minciunele! Sunt sătul! Vreau ca echipa naţională să meargă la EURO, să aud cum, care e obiectivul! Asta vreau să aud din partea celor care conduc fotbalul românesc, pentru că de aceea au fost votaţi, de aceea a fost adus şi Iordănescu.

Vreau să vină cineva de la FRF care va spune că vrem să ne calificăm de pe locul 2! Asta înseamnă o asumare, de aceea sunt acolo! După un deceniu de minciuni, de predictibilitate. M-am săturat de acest cuvânt, e o minciună totală. Vreau să îşi asume responsabilitatea pentru care sunt în fruntea FRF”, a „tunat” Răducioiu la PrimaSport.

Dar asta nu e tot. Tirul la adresa lui Edi Iordănescu a continuat. „Vreau ca antrenorul să vorbească lucruri clare. Dacă nu, vom asista la falimentul fotbalului nostru şi al acestei generaţii. Dacă România se va califica la EURO, va fi o sărbătoare naţională a fotbalului, dacă nu, va fi ceva normal.

Eram obişnuiţi înainte să ne calificăm la turnee finale, acum e ceva normal să n-o facem. E ceva de neimaginat. Am văzut grupele, e bine cum s-a format grupa noastră, dar va fi greu”, a încheiat Răducioiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed