EXCLUSIV: Ce a făcut omul lui Gigi Becali după umilința cu danezii de la Silkeborg. S-a dus direct acolo / Video+Foto

Ies la iveală amănunte şi imagini de ultimă oră cu omul de încredere al lui Gigi Becali. S-a aflat ce a făcut acesta imediat după umilinţa încasată de către cei de la FCSB în Conference League. Vicecampioana a pierdut categoric în Danemarca, 0-5, în faţa celor de la Silkevborg.

Omul de încredere al lui Gigi Becali a fost prezent la un eveniment extrem de important al Bisericii Ortodoxe. Acum au ieşit la iveală imagini cu Alexandru Tudor care a fost prezent la o maniestare importantă.

Ce a făcut omul lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg

Alexandru Tudor a fost prezent la un moment istoric pentru Biserica Ortodoxă. Este vorba despre un evenimet petrecut la Văratec. Cea mai mare mănăstire de maici din România a îmbrăcat veșmânt de har. Foarte credincios, Alexandru Tudor, nu putea lipsi din acest loc. Acum, şi imaginile au ieşit la iveală.

De altfel, fostul arbitru, Alexandru Tudor, nu a fost singur la Văratec. Acesta a fost însoţit şi de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Milionarul fost primit în spațiul destinat oficialităților locale alături de prefectul Adrian Niță, primarul comunei Agapia, Neculai Năstasă și Vasile Asandei, șeful Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

La slujba de sfințire oficiată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, alături de alți ierarhi, diaconi și preoți, Gigi Becali a stat tot timpul în genunchi și s-a rugat. La slujbă au luat parte aproximativ 5.000 de oameni.

Becali a fost la sfințirea bisericii de la Văratec, dar a ratat meciul celor de la FCSB cu Petrolul. de altfel, latifundiarul din Pipera nu a mai fost pe stadion pentru a-şi vedea propria echipă de aproape 3 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed