Surpriză uriaşă după victoria FCSB la Ploieşti! Nicolae Dică a uimit pe toată lumea. Detaliul care a ieşit la iveală abia acum

Surpriză uriaşă după victoria celor de la FCSB la Ploieşti! Nicolae Dică a uimit pe toată lumea. S-a aflat detaliul care a ieşit la iveală abia acum. Ilie Dumitrescu a scot totul la iveală.

Nicolae Dică a reuşit să o scoată din criză pe FCSB. După Silkeborg – FCSB 5-0 vicecampioana şi-a revenit în Superliga.

Surpriză uriaşă după victoria FCSB la Ploieşti!

Chiar dacă Dawa şi Florinel Coman au adus victoria vicecampioanei, Ilie Dumitrescu a remarcat un alt jucător. Mai mult, Ilie Dumitrescu a remarcat mutarea tactică a lui Dică. Andrei Cordea a fost retras în poziția de inter dreapta, pentru a-i face loc în echipa de start lui Billel Omrani. Prestația lui din fața Petrolului nu a fost afectată. A pasat decisiv la golul de 2-0 al lui Florinel Coman și a fost remarcat de Ilie Dumitrescu.

„FCSB a avut o exprimare consistentă pe faza ofensivă. Cordea, omul meciului, cel mai bun jucător de pe teren! Îl vedem și extremă, și între linii, apoi în locul lui Omrani. E un jucător cu o mobilitate foarte bună.

Omrani începe să prindă contur și să-și pună calitățile în slujba echipei. Billel Omrani dă cel mai bun randament când joacă cu un nouă clasic lângă el.

Florinel Coman e acolo, activ, mă bucur că a marcat. Edjouma și Olaru au făcut un meci foarte bun. Edjouma, superior. Când a intrat Nikolov în locul lui Compagno, s-a înțeles că trebuie să gestioneze rezultatul, iar Petrolul a avut doar o ocazie.

Cel mai bun meci din acest sezon pentru FCSB. Ideal ar fi ca cea mai bună formulă să apară joi, trebuie să joci și pentru fani. Ai un lot extrem de valoros, Tavi Popescu, Miculescu, dar trebuie să dai ceva înapoi și fanilor. A fost o rușine, am primit o mulțime de mesaje”, a spus Ilie Dumitrescu, în direct Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed