Gigi Becali, în genunchi în dimineața meciului cu Petrolul! Imagini fabuloase cu patronul FCSB-ului

Gigi Becali și-a luat o pauză de la fotbal, a încărcat câteva mașini cu aproximativ 200 de credincioși și i-a dus pe cheltuiala lui la sfințirea unei biserici din inima Moldovei.

Patronul FCSB-ului a mers până la Agapia împreună cu consilierul lui special, fostul arbitru internațional Alexandru Tudor, care-l însoțește în toate pelerinajele.

sursa: zch news

Becali a ținut să participe astăzi 9 octombrie la sfințirea bisericii Adormirea „Maicii Domnului” de la Mânăstirea Văratec. A fost primit în spațiul destinat oficialităților locale alături de prefectul Adrian Niță, primarul comunei Agapia, Neculai Năstasă și Vasile Asandei, șeful Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, scrie ZCH News.

sursa: ZCH News

La slujba de sfințire oficiată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, alături de alți ierarhi, diaconi și preoți, Gigi Becali a stat tot timpul în genunchi și s-a rugat. La slujbă au luat parte aproximativ 5.000 de oameni.

Becali a fost la sfințirea bisericii de la Văratec, dar nu va merge și la meciul FCSB-ului de la diseară, de la Ploiești. Finanțatorul roș-albaștrilor n-a mai călcat pe un stadion de aproape 3 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed