Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Pe cine a remarcat în dezastrul cu Silkeborg? Nimeni nu s-ar fi aşteptat

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! S-a aflat pe cine a remarcat managerul general al celor de la FCSB în dezastrul cu Silkeborg. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea reacţie din partea lui Stoica.

Silkeborg – FCSB 5-0, dar Mihai Stoica a avut puterea de a remarca un jucător după acest meci.

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea!

Vicecampioana României a capitulat cu 5-0 pe terenul lui Silkeborg. Acest lucru care nu s-a mai întâmplat din sezonul 2016/2017, când roș-albaștrii erau umiliți cu același scor de Manchester City, în playoff-ul Champions League.

Roș-albaștrii au pierdut rușinos meciul tur cu Silkeborg, încasând cinci goluri, fără să aibă vreun șut pe poartă în cele 90 de minute de joc. Vicecampioana României ocupă ultimul loc al grupei, cu un singur punct obținut din remiza cu Anderlecht de pe teren propriu, scor 0-0.

Pentru meciul din Danemarca, Nicolae Dică a decis să lase acasă șapte dintre titulari pentru a-i odihni. Remarcatul lui Mihai Stoica după dezastrul de la Silkeborg este puştiul Musi. „Musi a intrat în a doua parte a meciului chiar foarte bine. Noi am avut un penalty clar. Rare mi-a fost dat să văd o fază în care arbitrul să ridice fanionul când Musi pleacă cu 10 metri… a crezut că pasează, dar nu a pasat.

Se făcea 4-1, poate ne dădeau 7-1, nu asta e ideea, ideea e că Musi nu a arătat rău. În rest, mi-e foarte greu să fac vreo remarcare”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed