Scandal uriaş în fotbalul românesc! Atac fără precedent la adresa şefului Federaţiei: ‘N-ai dat 5 bani și ești proprietar?’

Este scandal uriaş în fotbalul românesc! Atac fără precedent la adresa şefului Federaţiei. Motivul disputei este arena Arcul de Triumf din Bucureşti, care a ajuns în subordinea Federaţiei de Rugby.

Gheorghe Mihali, membru al „Generației de Aur”, a fost protagonistul unui discurs extrem de dur la adresa lui Alin Petrache, şeful din fruntea Federației Române de Rugby.

Scandal uriaş în fotbalul românesc!

Enervat din cauza refuzurilor repetate primite de Dinamo sau FCSB în dorința lor de a juca pe „Arcul de Triumf”, Gică Mihali l-a taxat pe Alin Petrache. „Nu există un om în țara asta care să spună: «Ați făcut voi, Federația de Rugby, terenul ăsta? Cine l-a făcut? S-a făcut datorită cui?». Datorită Campionatului European, datorită oamenilor! Nu l-ai făcut tu, Federația.

N-ai dat 5 bani, cum poți să te declari proprietar? Cine ești tu, bă, băiatule? (…) Până să se facă stadionul ăsta, Federația de Rugby unde și-a jucat meciurile? Pe stadioanele de fotbal! Dacă le spuneau și cei de la fotbal să nu intre rugby-ul pe terenurile lor? A fost bine că au fost peste tot primiți. Au jucat meciuri și pe stadionul Dinamo.

Nu înțeleg siguranța cu care apare la televizor și spune că acolo nu poate să intre nimeni. Sunt uimit, jur. Nu se poate! Parcă ar fi al lui… Ți-a dat tac-tu stadionul ție, să nu joace nimeni acolo? Vă dați seama ce interese sunt în spate?

Cum e și în partea cealaltă, la CSA Steaua…cum e posibil să puneți proprietate pe stadioane și să nu mai dați voie absolut nimănui să intre? Cine sunteți voi, mă? Ce-i țara asta? Nu mai există reguli, nu mai există nimic?”, a spus Gică Mihali, conform gsp.ro.

Zilele trecute, Alin Petrache a spus că Dinamo va putea juca pe arena Arcul de Triumf atunci când programul competițional o va permite. Acest stadion tocmai a fost cedat de către Ministerul Sportului celor de la rugby. Acest lucru s-a întâmplat deşi arena a fost refăcută pentru EURO 2020.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed