Cornel Dinu l-a distrus pe preferatul lui Gigi Becali. Nu îi dă nicio șansă

Cornel Dinu l-a făcut praf pe unul dintre preferații lui Gigi Becali. Fostul antrenor nu a fost deloc impresionat de prestația lui Billel Omrani.

Așa cum și-a dorit finanțatorul FCSB, francezul a debutat în meciul cu FC Argeș, câștigat de elevii lui Dică cu scorul de 3-2.

Dinu consideră că Becali ar fi trebuit să-i acorde mai mult credit lui David Miculescu și că Omrani este doar „băiat reușit într-un club de noapte”.

„Gigi Becali își permite să vină mereu cu noutăți, Omrani dovedindu-se, însă, ca și la Cluj ades, mai mult „băiat reușit într-un club de noapte” decât mult-căutatul golgheter. Păcat că-i e forțat să fie ce nu poate fi și îi uzurpă locul unui Miculescu mai tânăr, mai dotat, mai curat… marcator.

Nică Dică pare încă neînțeles de jucătorii săi, care dau impresia că joacă la întâmplare, ghidându-se doar din instinctul și talentul de fotbaliști”, a scris Cornel Dinu, în fanatik.ro.

Billel Omrani a venit la FCSB pe 12 septembrie din postura de jucător liber. Atacantul francez a semnat un contract valabil până în 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed