Dan Petrescu a fixat țintele pentru perioada de transferuri din iarnă. Coșmarul FCSB-ului este dorit în Gruia

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au împăcat pentru moment, iar ”Bursucul” a început să facă lista de cumpărături pentru perioada de mercato din această iarnă.

Chiar dacă CFR Cluj are un lot numeros și cel mai probabil nu va evolua în primăvara europeană, Petrescu vrea să atace playoff-ul cu forțe proaspete aduse în această iarnă.

Doi jucători sosiți în această vară sunt ”cap de listă” pentru Dan Petrescu

La CFR Cluj sunt aşteptaţi doi fotbalişti străini abia ajunşi la FC Argeş.

Mijlocaşul central de 24 de ani, Tony Njike, şi atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani, Arnold Garita, au ajuns în atenţia antrenorului campioanei.

Imediat după ce a învins-o pe FC Argeş în deplasare, scor 1-0, Dan Petrescu le-a transmis şefilor că pot demara negocierile cu cei doi fotbalişti ai piteştenilor.

Njike, cu 12 meciuri disputate la FC Argeş, şi Arnold Garita, marcator a patru goluri în 11 meciuri, sunt oameni de bază în echipa lui Andrei Prepeliţă.

Ei au sosit în România la începutul sezonului şi ar putea schimba echipa în iarnă, dacă CFR Cluj şi FC Argeş se pun de acord în privinţa sumei de transfer, conform ziare.com

Camerunezul, Garita a marcat un gol superb în minutul 78, atunci când a fost lansat în partea stângă a careului advers. Tamm l-a întâmpinat pe Garita, care şi-a făcut spaţiu pentru pentru a şuta şi a trimis mingea pe o traiectorie ideală.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed