Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se va retrage din fotbal la finalul acestui an. Higuain joacă din 2019 la Inter Miami, echipa lui David  Beckham.

Argentinianul mai are contract până la finalul lui 2022 și a decis să nu-și prelungească înțelegerea. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Fotbalistul a fost extrem de emoționat și nu și putut stăpâni lacrimile. La finalul conferinței colegii săi au venit și l-au îmbrățișat.

Tatăl fotbalistului anunța încă din luna aprilie că fiul său se gândește serios la retragere.

„Nu îl văd revenind în Argentina, din cauza faptului că mi-a spus că se va retrage din fotbal la sfârșitul acestui an. Anul acesta se termină contractul și se retrage din sport.

Mi-ar plăcea ca el să continue și să fie legat de fotbal după ce a jucat. Este un băiat care știe multe, care a fost în mai multe locuri, are totul pentru a reuși. ​​Pentru mine ar fi ceva rău dacă nu continuă în fotbal.

Familia a fost mereu acolo pentru a-l stăpâni. Este un tip foarte respectat în Europa, oriunde merge… Realitatea nu este cea de pe rețelele sociale”, a spus Jorge Higuain, potrivit TNT Sports.

De-a lungul carierei, Gonzalo Higuain a jucat pentru River Plate, Real Madrid, Napoli, AC Milan, Juventus, Chelsea și Inter Miami. A îmbrăcat de 75 de ori tricoul naționalei Argentinei pentru care a marcat 31 de goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed