Lovitură de teatru la FRF. Răzvan Burleanu ar vrea să îl schimbe pe Mihai Stoichiță

Conducerea FRF vrea să continue cu Edi Iordănescu în calitate de selecționer deși naționala a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor.

Se pare că Răzvan Burleanu ar vrea să facă schimbări la nivel administrativ și să scape de Mihai Stoichiță.

Un jucător important din Generația de Aur în locul lui Stoichiță

Anumite surse susțin că Mihai Stoichiță ar urma să fie demis din funcția de director tehnic al FRF și înlocuit cu Ilie Dumitrescu.

„Informația brută este următoarea: Federația se gândește serios să-l demită pe Mihai Stoichiță. S-au făcut pași serioși în acest sens, o negociere financiară.

Hotărărea s-ar fi luat după ce au fost consultați mai mulți membri ai Comitetului Executiv și după ce diferite personaje din Federație au mers la Burleanu și au spus „Trebuie să facem treaba asta”.

Știu că a fost contactat deja un om pentru a-i lua locul lui Mihai Stoichiță. Omul ăla e Ilie Dumitrescu, din informațiile mele. Apoi vor încerca să mai coopteze pe cineva din Generația de Aur, pentru partea de juniori, tineret, de la FRF. E vorba despre un fost mare internațional, care stă în Cluj. A fost în tribună la ultimul meci al naționalei, alături de un angajat al FRF.

E clar că vor să facă un pas pentru a-și spăla imaginea. Aflu că Gică Popescu le-ar fi spus foștilor colegi din Generația de Aur că n-ar fi corect și normal să se implice într-un proiect de-ale lui Burleanu în acest moment”, a spus Decebal Rădulescu la Digisport.

În replică, Ilie Dumitrescu a transmis că n-a fost contactat de nimeni de la Federația Română de Fotbal.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed