Victor Pițurcă nu s-a putut abține. Gluma făcută la adresa lui Reghecampf și a soției sale

Într-o discuție legată de numirea unui alt selecționer la echipa națională de fotbal, Victor Pițurcă l-a propus pe Laurențiu Reghecampf.

Pițurcă nu s-a putut abține și a glumit după ce a văzut imaginile devenite virale cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Victor Pițurcă a propus un nume ca fiind o posibilă varianta la prima reprezentativă

Fostul selecționer a susținut că nu știe de vreo listă făcută de FRF cu posibili înlocuitori a lui Edi Iordănescu, dar în opinia sa Laurențiu Reghecampf ar fi potrivit să conducă naționala României.

„Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. – potrivit)… să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există.

Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare”, a spus Pițurcă, la Pro Arena.

Victor Pițurcă a ocupat postul de selecționer în 3 mandate: 1998-1999, 2004-2009, 2011-2014.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed