Dumitru Dragomir a fost ironic după victoria cu Bosnia: `E Frecție Diana la un picior de lemn`

România a învins-o, fără drept de apel, marți seară, pe Bosnia cu scorul de 4-1, în cadrul ultimului meci din această ediție de Liga Națiunilor.

Echipa națională a arătat poftă de joc și implicare, în ultima partidă din grupă, însă a fost, din păcate, prea târziu.

Dumitru Dragomir a fost ”pe val” la finalul partidei cu Bosnia

Echipa națională a retrogradat în Liga C, iar Dumitru Dragomir a comentat în stilul caracteristic acest eșec al naționalei. De asemenea, fostul președinte al LPF a avut doar doi remarcați după această campanie rușinoasă.

„Operație reușită, pacientul mort! Nu antrenorul este vinovat, asta e valoarea echipei naționale. Bosniacii au venit cu un sfert din echipă rezerve. E Frecție Diana la un picior de lemn.

În afară de Bancu, care este jucător de competiție mare, poate și Olaru, nu avem jucători de clasă mare și asta este înspăimântător, în ultimii 5-6 ani să nu crească un jucător de mare valoare.

George Pușcaș trebuie să învețe jocul asta bine, trebuie să învețe să paseze. Dacă în Finlanda dădea pasa bine, acum eram salvați, dar mă rog, asta este.

Din toate echipele de jucători de la U16 la U21 nu am câștigat niciun joc. Sunt jucători care nu pot să fugă, doar câțiva pot.

Uitați-vă la Bancu, el are o capacitate de efort ieșită din comun și are instinct al jocului pe faza de atac, pe faza de apărare mai puțin, dar poate să învețe, poți să înveți până la 30-35 de ani”, a declarat Dragomir, conform Prosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed