Gică Hagi s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru tricolori: ‘Cine nu rezistă la presiune, să stea acasă’

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Antrenorul patron al celor de la Farul a transmis un mesaj clar pentru tricolori. Înaintea meciului România – Bosnia, Regele a spus clar. Cine nu rezistă la presiune să stea acasă.

Gică Hagi, antrenorul liderului din Superliga a transmis din nou că are încredere că în România există jucători cu potențial imens, care trebuie descoperiți și ajutați să progreseze.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

”Poate nu o să fiu pe placul tuturor, dar eu cred că există jucători care au calitate care poate fi mare. Există jucători foarte talentați, cu potențial enorm, doar că trebuie să știi să-i vezi cine sunt, care sunt.

Pe mine mă interesează să avem o echipă bună, care să facă rezultate pe viitor. Mie-mi place să vorbesc pe termen mediu și lung, așa ar trebui să lucrăm, să construim o echipă puternică.

Eu cred că România are potențial enorm, e imposibil să nu existe 22 de jucători care să ajungă la un moment dat să concureze cu cei mai buni.

Mi-e imposibil să cred că nu există acest lucru, nu poate nimeni să-mi spună că nu există, dar e o muncă grea de a-i alege pe cei care vor și pot. Contează jucătorul, contează selecția, apoi tactica o face antrenorul.

Există o presiune, nu putem să o ocolim. Presiunea care e? Să fii cel mai bun, să câștigi meci de meci. Cine nu rezistă la presiune, să stea acasă”, a declarat Gică Hagi, conform Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed