Nicolae Dică face revoluţie la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali iese din echipă. Totul se va schimba

Nicolae Dică face revoluţie la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali iese din echipă. Totul se va schimba în primul 11, inclusiv sistemul de joc. Totul se va întâmpla chiar de la primul meci după pauza pentru echipa naţională.

Nicolae Dică este obligat să inoveze la FCSB. Antrenorul face orice pentru a readuce vicecampioana în primele 6 locuri, cele de play – off.

  Nicolae Dică face revoluţie la FCSB!

Se anunţă revoluţie la FCSB după ce în primele 9 meciuri din Superliga rezultatele au fost groaznice. Obligat de aducerea lui Omrani, Nicolae Dică va schimba şi sistemul de joc. Se pare că vicecampioana va juca 4-4-2, pentru ca Billel Omrani și Andrea Compagno să poată juca împreună.

Intrarea lui Billel Omrani va face ca Octavian Popescu, fotbalist în care Gigi Becali își punea mari speranțe pentru un transfer în străinătate pe bani mulți, să ia locul pe banca de rezerve, conform digisport.ro.

Nu doar Octavian Popescu va dispărea din echipă. Şi David Miculescu, adus cu 1.7 milioane de euro în vară, va fi rezervă.

Octavian Popescu ar trebui să-l scoată din formula de start pe Florinel Coman, căpitanul echipei, în timp ce David Miculescu se luptă pentru un post de titular cu Andrei Cordea, de departe cel mai în formă jucător al FCSB-ului.

Rezervă va fi și Eduard Radaslavescu, al treilea cel mai scump transfer al verii, transferat pe un milion de euro de la Farul. Mijlocașul de 18 ani îi are concurenți pe post în noul sistem pe Darius Olaru și Malcom Edjouma.

Cum va arăta FCSB în 4-4-2

Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Cordea, Edjouma, Olaru, Coman – Omrani, Compagno

În primul meci, cu FC Argeș pe 2 octombrie, Nicolae Dică va fi forțat să schimbe și cuplul de fundași centrali, pentru că Joyskim Dawa este suspendat. Denis Haruț va fi titular pentru că Rachid Bouhenna, al treilea fundaș central de ”meserie” din lot, se confruntă în continuare cu probleme medicale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed