Ionel Ganea, detalii picante de la bătaia cu Bogdan Stelea. Cum a început scandalul

Ionel Ganea, fostul atacant al României, a vorbit despre bătaia cu Bogdan Stelea din cantonamentul „naționalei”, din urmă cu două decenii.

Bogdan Stelea și Ionel Ganea s-au intersectat la echipa națională între 1999 și 2005. În mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, Florin Prunea a povestit că între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent într-un cantonament.

Bogdan Stelea a recunoscut că Ionel Ganea a lovit mai bine în acea luptă

Stelea a recunoscut povestea lui Prunea și a declarat că la momentul acela, Ionel Ganea a fost cel care a lovit ”mai bine”.

”El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a povestit Stelea.

Ionel Ganea a venit astăzi cu o altă variantă despre incidentul din cantonamentul naționalei și a oferit detalii incendiare despre acel eveniment.

„Nu înțeleg, vii după 25 de ani și spui asta. Lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a mai fost ceva, mi-a venit cu piciorul în piept și nu am zis nimic. Apoi a venit și a sărit pe piciorul meu, din lateral.

A făcut intenționat și de acolo au degenerat lucrurile. A venit apoi amenda, nota de plată. Nu au rămas tensionate relațiile. Trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la ce a zis Prunea, care nici nu era pe acolo”, a declarat Ionel Ganea la Pro Arena

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed