O nouă lovitură pentru Gigi Becali! Ce au putut face fanii echipei Armatei. Mesajul s-a viralizat / Foto

O nouă lovitură pentru Gigi Becali! S-a aflat ce au putut face fanii echipei Armatei. Mesajul s-a viralizat pe reţelele de socializare şi a fost văzut de mii de oameni. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva.

Gigi Becali are parte de noi bătăi de cap cu suporterii echipei Armatei din liga a doua. Suporterii stelişti au fost prezenți la un meci din Major League Soccer, unde au afișat și un mesaj de susținere.

O nouă lovitură pentru Gigi Becali!

Suporterii echipei de ligă secundă fără drept de promovare în Superliga au fost în tribune la meciul dintre San Jose Earthquakes și Los Angeles Galaxy. Ultrașii steliști au afișat un banner cu un mesaj care făcea referire la echipa favorită. ”Mesajul 107 vine din State: Cu Steaua până la moarte!”, au transmis pe stadion cei de la San Jose Ultras, conform AS47.

Meciul dintre San Jose Eartquakes și Los Angeles Galaxy s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2. După 32 de meciuri disputate în MLS, San Jose Earthquakes se află pe ultimul loc în Conferința de Vest, cu 31 de puncte, în timp ce Los Angeles Galaxy se află pe poziția a cincea, cu 46 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed