Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură! Putea pune mâna pe o mare sumă de bani: ‘Nu puteau să garanteze asta’

Gică Hagi a fost aproape de a da o nouă lovitură! Regele putea pune mâna pe o mare sumă de bani. Unul dintre diamantele celor de la Farul a fost dorit de o forţă din Serie A. Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit de ce a picat mutarea.

Jucătorii care au plecat de la Gică Hagi nu s-au descurcat deloc în străinătate, dar continuă să aibă căutare.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură!

Unul dintre aceştia este puştiul Luca Andronache, pe care Farul lui Gică Hagi a fost aproape de a-l vinde în Serie A. Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că a fost aproape de a realiza transferul jucătorului Luca Andronache la Torino, formație care evoluează în Serie A.

Mutarea a picat în cele din urmă din cauza pretențiilor tatălui fotbalistului. Impresarul a dat detalii despre ce-și dorea să obțină tatăl lui Luca Andronache de la echipa italiană. „M-am dus în Italia pentru Andronache, ca să spun cinstit, că-l voia Torino. Şi taică-su a spus că vrea 10.000 de euro copilul. 10.000 de euro nu poate să dea Torino şi nici să garanteze că se joacă tot timpul cu prima echipă. Că se antrenează cu prima echipă, da. Djuricic voia să se antreneze cu prima echipă”, declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport

Atacantul născut la București a sosit în 2019 la Farul Constanța (n.r.- Viitorul cum se numea la acea vreme), de la FCSB, din postura de jucător liber de contract. A evoluat mai întâi pentru echipa a doua a clubului, pentru ca în ianuarie 2021 să fie promovat la prima echipă a dobrogenilor. A strâns în tricoul Farului 16 apariții, fără să marcheze însă fără să marcheze sau să dea vreun asist.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed