Lovitură dură pentru Edi Iordănescu! Naţionala, făcută praf: ‘În Liga 1 defilează, în Finlanda n-a contat!’

Lovitură dură pentru Edi Iordănescu! Naţionala a fost făcută praf după meciul din Finlanda, iar perspectivele sunt extrem de sumbre. O spune Cornel Dinu, care nu ne dă mari şanse înainte de România – Bosnia.

Edi Iordănescu este criticat la scenă deschisă pentru echipa din meciul cu Finlanda. Cornel Dinu spune că Alibec nu avea ce să caute în echipa naţională. Nu e singurul jucător pe care l-a pus la zid.

Lovitură dură pentru Edi Iordănescu!

„Finlanda era o echipă pe care trebuia s-o învingem, aveam jucători mai buni. Diferența de mobilitate a fost în favoarea noastră, dar n-am pus-o în evidență. Posesia, finalizarea au lăsat de dorit aseară. Noi n-am putut să ne punem în valoare mobilitatea superioară, viteza de joc și realismul de a transforma posesia în finalizare.

Ne-a avantajat tactica Finlandei, care s-a retras după 1-0. Alibec a făcut furori la Farul, dar n-a contat în Finlanda. Iar insistența dusă la extrem, chiar până la sfidare, cu Pușcaș în centrul liniei de atac este total neinspirată. Mai important ar fi fost dacă s-ar fi jucat cu Cordea, Stanciu și Drăguș de la început”, a declarat Dinu la Orange Sport.

Luni, de la 21:45, Finlanda joacă în Muntenegru, iar România primește vizita Bosniei. Tricolorii nu stau la mâna lor, astfel că un succes al finlandezilor la Podgorica ne menține pe poziția a 4-a indiferent de rezultatul nostru cu Bosnia.

România trebuie să obțină contra Bosniei mai multe puncte decât va obține Finlanda în Muntenegru. La egalitate de puncte, „tricolorii” au avantajul meciurilor directe cu Finlanda (1-0, 1-1). Mai sus de locul 3 nu putem urca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed