Dan Petrescu, intervenție fermă în direct, prima după scandalul cu Neluțu Varga: `Dacă mă dau afară, trebuie să-mi plătească clauza de 400.000 de euro. E foarte simplu.`!

Au fost zile de foc în Gruia, iar din cauza declarațiilor furibunde, mai ales din partea patronului Neluțu Varga, lumea se aștepta ca CFR Cluj să rămână fără antrenor. Însă balonul s-a dezumflat imediat.

Nu s-a mai produs nici o întâlnire între Varga și Dan Petrescu, ultimul fiind scutit din cauza unei răceli. Și nu s-a mai produs niciun divorț, campioana reconfirmându-l pe Petrescu, chiar dacă printre scrâșnitul din dinți al finanțatorului.

La două zile după ce s-au calmat spiritele, Dan Petrescu a ieșit în față, cu o intervenție la Orange Sport, în care a explicat pe larg totul, de la situație, la clauzele sale contractuale.

„Am fost foarte bolnav, acum sunt mult mai bine. Am făcut două teste de COVID, sunt negative. A fost o răceală. Azi am început antrenamentele.

Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR. Cineva a vrut să arunce o informație, n-am înțeles de ce s-a făcut atâta tam-tam. M-a sunat multă lume și n-am vrut să vorbesc. Am vrut să mă fac bine. N-am înțeles nimic din ce a fost. Nu vreau să plec de la CFR!

Dacă cei din conducere vor considera că n-am rezultate, n-am ce să fac. Eu nu sunt patronul echipei să decid. Am contract doi ani, vreau să-i duc la capăt.

Dacă mă dau afară, trebuie să-mi plătească clauza de 400.000 de euro. E foarte simplu.
Sau poate să vină o echipă din Anglia, una foarte bună, să-mi plătească clauza și să mă ia. Doar așa pot să plec de la CFR, sunt singurele variante, dar eu nu vreau să plec.

”Sunt unii care vor să plec!”

În contractul meu nu scrie că trebuie să iau campionatul, să intru în grupe. Am un salariu și iau bonusuri dacă iau campionatul sau mă calific în grupe. Nu e o clauză care să spună că plec dacă sunt pe ultimul loc.

E foarte clar contractul, cu salariu și clauza de reziliere! Trebuie respectat de club, ca peste tot. Eu consider că mi-am făcut datoria. Stau 12 ore la club, 7/7, de ce trebuie să plec eu de la clubul ăsta?

Sunt unii care vor să plec, dar nu din club! S-au plictisit să câștige CFR campionatul. Știți că iau campionatul dacă rămân eu. Patronul poate să zică ce vrea. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa?

Toată lumea poate să spună ce vrea, e democrație. Patronul are voie să zică ce vrea el! Eu am voie să zic ce vreau, restul e cancan!”, a declarat Petrescu la Orange Sport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed