Motivul pentru care Săpunaru nu este la echipa națională. Un oficial FRF face lumină

După accidentarea lui Vlad Chiricheș s-a zvonit faptul că selecționerul Edi Iordănescu a forțat pistele Cristian Săpunaru sau Gabi Tamaș.

Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a vrut să lămurească lucrurile și să spună motivul pentru care nu au ajuns la lotul național Săpunaru și Tamaș.

Cristi Săpunaru și-a luat adio de la echipa națională

MIhai Stoichiță a lăsat de înțeles faptul că Săpunaru nu și-a dorit să vina la echipa națională și nu a contat nici relația bună pe care fundașul rapidului o are cu selecționerul Edi Iordănescu.

”Știți ce relație bună am eu cu Săpunaru. Cred că nu și-a mai dorit să vină la echipa națională. Nu știu ce discuții au fost între el și Edi, am înțeles că și ei au o relație foarte bună, așa că nu pot să vă dau un răspuns clar.

Despre Tamaș nu s-a discutat, n-am auzit nimic din zona asta”, a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Cristi Săpunaru este căpitanul Rapidului și are 36 de meciuri la echipa națională. Gabi Tamaș este căpitanul Petrolului Ploiești și are 67 de meciuri la echipa națională pentru care a și marcat de 3 ori.

Ambii fotbaliști în vârsta de 38 de ani sunt considerați cei mai buni fundași centrali din Superligă de majoritatea specialiștilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed