Balaj face lumină. Când a avut loc ruptura dintre Dan Petrescu și șefii clujenilor. Mesaj pentru următorul antrenor

Cristi Balaj a vorbit despre momentul în care s-a produs ruptura dintre Dan Petrescu și conducerea clubului.

CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere după ce relația dintre, finanțatorul Nelu Varga și Dan Petrescu este tot mai tensionată.

Cristi Balaj are așteptări mari de la viitorul antrenorul al CFR-ului

Președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre relația cu Dan Petrescu dar și despre ce așteptări are de la un viitor antrenor al campioanei României.

„Depinde de discuția care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înțelepți, sunt convins că, indiferent cum se va termina discuția, își vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii și CFR Cluj a dat dovadă de înțelepciune. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League.

După evenimentul Pyunik (n.r. – eliminarea din turul 1 preliminar al UCL) singurul lucru care mai putea fi realizat a fost calificarea în Conference League, care s-a și întâmplat. Dar acesta nu a fost un obiectiv în primă fază. Nu am cerut o despărțire, a avut suportul nostru în continuare. Relația s-a tensionat și prin reacția suporterilor după meciul din Kosovo. Am jucat slab acolo.

Meciul împotriva celor de la Ballkani, chiar dacă e o echipă bună, care cu greu a pierdut în fața celor de la Slavia, jocul nu a fost pe placul nimănui. Nici al jucătorilor, nici al staff-ului tehnic. Supărarea nu a fost doar a suporterilor, a fost și a noastră. Va exista această discuție, rămâne de văzut cum se va finaliza”, a declarat Balaj la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed