Ce l-a deranjat pe Mihai Stoica la meciul de la Craiova: ‘Chestiile astea se întorc în viață”

Mihai Stoica a fost deranjat de scandările care s-au auzit la stația de amplificare pe stadionul Ion Oblemenco. De asemenea, și unele declarații făcute după meci nu i-au căzut foarte bine.

„Toate se întorc în viață! După cum se vor întoarce și împotriva celor care găsesc normal acum să ne ironizeze. Declarația lui Markovic, că Tamm trebuie să se ducă la doctor, o pun pe seama faptului că a fost o întrebare obraznică a celui care îl intervieva. Nu e normal să ironizezi un fotbalist…Dar că la stația de amplificare a arenei, numele lui Oaidă era strigat de Toni Sorică, jurnalist și crainic… După autogol a spus ‘Îi mulțumim cu această ocazie lui Oaidă’. Chestiile astea se întorc în viață! Am experimentat și așa va fi.

Asist la un lanț de ghinioane cum nu mi-a fost dat să văd. Radunovic a alunecat și a căzut pe piciorul lui Nemec la Voluntari. Acum am văzut un autogol antologic al lui Oaidă. E foarte adevărat, nici seria noastră de goluri marcate în ultima fază a meciurilor din sezonul trecut nu o mai văzusem ”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Nici arbitrul Radu Petrescu nu a scăpat. Mihai Stoica a declarat că în opinia sa, brigada condusă de central a viciat rezultatul.

FCSB a pierdut meciul cu CSU Craiova, scor 1-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed