Scandal uriaș la o echipă din Liga 1. Suporterii sar la gâtul președintelui Consiliului Județean: ‘Cere-ți scuze’

Chindia Târgoviște a rămas fără antrenor. Adrian Mihalcea și-a dat demisia, duminică, în direct, după ce Chindia a pierdut meciul cu U Cluj, scor 0-1.

Chindia este singura echipă din Liga 1 care nu a reușit să obțină nicio victorie în acest sezon. După meci, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că se va implica la echipă pentru ca lucrurile să înceapă să funcționeze.

„Așa nu se mai poate! Cu toții am sperat până în ultima clipă. Toți am crezut că ne vom apropia victoria și vom ieși din această perioadă mai mult decât slabă a Chindiei Târgoviște.

Galeria și fanii dâmbovițeni mi-au cerut să intervin. Consiliul Judeţean Dâmbovița și-a onorat toate promisiunile. Am așteptat aceeași implicare! Mâine vom lua o decizie legată de viitorul Chindiei Târgoviște”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina de Facebook.

Suporterii se revoltă și îl atacă dur pe Corneliu Ștefan

Fanii au luat foc imediat după mesajul președintelui Consiliului Județean. Aceștia au postat un mesaj extrem de dur pe pagina suporterilor, „FC Chindia Târgoviște – pagina suporterilor”.

„Am ajuns aici pentru că sunteți IMPOTENȚI cu toții, bă, cu câteva excepții. De aproape patru ani nu suntem în stare, Stane, să facem o tribună, nu putem juca un meci acasă. Plătim chirii de mii de euro, hoteluri la Ploiești, autocare și toate cele, suntem SINGURII din Europa care din 2019 nu au jucat un meci acasă. IMPOTENȚILOR!

Ce sponsori să vină și unde? După noi la Buftea, la Giurgiu, la Buzău sau cine știe unde vom mai juca? Cu banii plătiți Primăriei Ploiești, celor de la Giurgiu, Buftea sau Buzău pentru chirii se puteau plăti contracte bune jucătorilor. Dacă voi, Primăria, vă țineați de promisiuni, aveam un buget stabil, aveam un stadion, încasări și tribune pline.

Înainte să te lauzi pe Facebook că iei măsuri, cere-ți scuze pentru că ai adus în club niște IMPOTENȚI. Spune-le oamenilor că trimiți mesaje presei să-ți distribuie postările pline de ură. Sau trebuie să trimitem noi la Recorder? Și că ameninți.

Fără să fim considerați partizanii președintelui Ghergu, dar în actualele condiții omul ăsta merită respect. Să joci 4 ani prin toată țara, să stai în Liga I, să te antrenezi la Aninoasa, să reziști cu o schemă minimă de salariați, e mare lucru. În rest, voi sunteți de vină pentru tot. Stan, Ștefan și șleahta voastră. Niște mincinoși”, este mesajul postat de fani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed