Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu! Înlocuitor pentru căpitanul Vlad Chiricheş. Ar putea fi titular cu Finlanda şi Bosnia

Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu! Selecţionerul a găsit înlocuitor pentru căpitanul Vlad Chiricheş. Acesta ar putea fi titular cu Finlanda şi Bosnia, ultimele meciuri din Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu a decis să-l convoace pe Bogdan Mitrea de la CSU Craiova. Acesta i-a luat locul lui Vlad Chiricheş, cel care s-a accidentat în weekend.

Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu!

România mai are două meciuri de disputat în Liga Naţiunilor. Cu Finlanda, pe 23 septembrie, în deplasare și cu Bosnia Herțegovina, pe 26 septembrie, acasă. Pentru a-l înlocui, Edi Iordănescu a apelat la varianta Bogdan Mitrea, fundașul de 34 de ani al celor de la CSU Craiova.

„După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheș la echipa de club, staff-ul naționalei a decis să îl cheme pe fundașul Universității Craiova, Bogdan Mitrea.

Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa națională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020”, se arată în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal prin intermediul site-ului oficial.

Bogdan Mitrea a bifat debutul său la echipa națională sub comanda fostului selecționer Mirel Rădoi, actualul său antrenor de la CSU Craiova. Totul s-a întâmplat în amicalul România – Belarus 5-3 din noiembrie 2020. Atunci, Mitrea a debutat cu gol sub tricolor, devenind al 77-lea fotbalist care marchează la debutul în naționala României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed