Revine Mircea Rednic în fotbalul românesc? Ce oferte are fostul antrenor al lui Dinamo. Dezvăluiri de ultimă oră ale fostului fundaş

Mircea Rednic este foarte aproape de o revenire în fotbalul românesc. S-a aflat ce oferte are fostul antrenor al lui Dinamo. Sunt dezvăluiri de ultimă oră ale fostului fundaş care are oferte şi din străinătate.

Mircea Rednic a părăsit-o pe Dinamo acum 9 luni, apoi nu a mai antrenat deloc. Susţine că are trei oferte din campionatul intern, dar și două din străinătate pe care le analizează.

Revine Mircea Rednic în fotbalul românesc?

Mircea Rednic revenise pentru a cincea oară la Dinamo ca să salveze echipa de la retrogradare. Pe 1 octombrie anul trecut semnase un contract până la finalul sezonului. În iarnă a fost însă îndepărtat şi adus Flavius Stoican.

Acum, Mircea Rednic ar fi şi pe lista celor de la Chindia care s-a despărţit de Adrian Mihalcea. „Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuție cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Superliga. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…

Alții au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puțin că discuțiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.

Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi”, a declarat Mircea Rednic, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed