Nicolae Dică, dat afară? Anunţul momentului făcut de Gigi Becali: ‘Eu fac calcule’

Nicolae Dică, dat afară? Este anunţul momentului făcut de către patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Chiar dacă vicecampioana are un start de sezon ratat, Becali nici nu se gândeşte la o schimbare.

FCSB se află doar pe locul 14 în Superliga, dar Gigi Becali îi dă, în continuare, credit lui Nicolae Dică.

Nicolae Dică, dat afară?

Gigi Becali nu s-a răzgândit. Latifundiarul din Pipera are încredere, în continuare, în antrenorul care l-a dus în grupele Conference League. Nici nu se gândeşte la o schimbare. „Nu e pusă în discuţie poziţia lui Dică. Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu. Trebuie să facă el treaba asta. Să se lege echipa”, a spus Gigi Becali, în direct la ProArena.

Gigi Becali nu se leagă de Dică mai ales că situaţia financiare a echipei este una stabilă. „Nu e cel mai dificil moment. Au intrat 4 milioane şi mai intră milioanele în cont. Eu fac calcule şi echipa asta va fi imbatabilă. Ne trebuie să batem Petrolul şi intrăm în play-off. Mi întâi, spun realitatea apoi sunt optimist şi spun gândurile mele”, spune Becali care a dat un exemplu clar.

„Cum să îl dai afară pe Dică pentru că ai 8 milioane în cont datorită lui. Plus alte 3 milioane pe Tănase”, a mai spus finanţatorul vicecampioanei, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed