Gigi Becali s-a dezlănţuit! Jucătorul pe care l-a făcut praf în direct: ‘E de pe altă Planetă’

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali s-a dezlănţuit! S-a aflat cine este jucătorul pe care latifundiarul din Pipera l-a făcut praf în direct. Milionarul şi-a pierdut răbdarea şi a dat de pământ cu jucătorul său.

Gigi Becali se teme că FCSB ar putea rata play-off-ul. Vicecampioana e pe loc de baraj, iar primele 6 locuri sunt departe.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

După CSU Craiova – FCSB 2-1 Gigi Becali a luat în colimator mai mulţi jucători. Vicecampioana trăieşte periculos în Superliga. După meci, Gigi Becali l-a desființat pe unul dintre titularii lui Nicolae Dică în meciul cu CSU Craiova. Este vorba despre Denis Haruț, care a fost folosit de Nicolae Dică pe postul de mijlocaș central, deși el este fundaș dreapta.

„S-a întâmplat așa pentru că am avut Coman… toate mingile le-a pierdut. Haruț, el săracul, nu era. Dacă n-a jucat, antrenorul care l-a băgat, nu?! Era de pe altă planetă”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Deși a insinuat că Dică se face vinovat de rezultat, Gigi Becali susține că nu se gândește să se despartă de antrenor și că are încredere că echipa își va reveni. „Ce treabă am cu Dică?! Ce să facă Dică?! Nu, tată, nu. Eu am încredere că echipa își va reveni, de-aia sunt așa relaxat. Avem noroc că avem meciul cu Petrolul și dacă mai câștigăm încă patru, suntem pe locul 5. Patru plus două, șase. Vine și Omrani…”, a mai spus patronul FCSB, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed