Alexandru Maxim, super gol în campionatul Turciei. A plecat de la centrul terenului și a driblat tot. Video

Alexandru Maxim a ajuns la trei goluri marcate în campionatul Turciei. Astăzi românul a marcat un gol de generic în meciul Gaziantep – Trabzonspor 2-3.

Maxim a deschis scorul în minutul 2 după o fază incredibilă. A luat mingea de la centrul terenului și a pornit cursa spre poarta adversă. A driblat tot ce i-a ieșit în cale și a marcat în poarta lui Ugurcan Cakir.

În minutul 88, românul a părăsit terenul fiind înlocuit.

Chiar dacă a condus cu 2-0, Gaziantep nu a luat niciun punct. Gazdele au dat golul victoriei în minutul 90+9, prin Marc Bartra.

Românul are un început de sezon bun în Turcia. A marcat 3 goluri și are 2 pase decisive în primele 7 etape. Chiar și așa, Maxim a fost ignorat de selecționerul Edi Iordănescu. Acesta a decis să nu-l convoace pentru meciurile naționalei din Liga Națiunilor. Maxim are 57 de selecții la națională pentru care a marcat 7 goluri.

„Reperele și criteriile de selecție sunt la fel: valoare, formă de moment și acum mai mult ca niciodată am adăugat un lucru pe care îl consider capital, mentalitatea. Înseamnă mult dorința cu care se vine la lot, ardoarea, devotamentul, capacitatea de a oferi totul pentru echipa națională”, a declarat Edi Iordănescu, într-un interviu acordat pentru FRF Tv.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed