Adrian Mititelu a răbufnit. Dă de pământ cu jucătorii de la FCSB. Patronul oltenilor dezvăluie de ce nu s-a integrat Compagno la noua echipă

Adrian Mititelu este furios. Patronul oltenilor crede că atacantul Andrea Compagno nu reușește să se integreze la FCSB din cauza colegilor săi.

Italianul a fost cumpărat de Gigi Becali cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova. A marcat un gol la prima sa apariție în tricoul roș – albastru (1-3 Farul Constanța), dar apoi nu a mai înscris.

Mititelu consideră că în echipa lui Nicolae Dică sunt prea multe „vedete” și de aceea italianul nu se regăsește încă.

„Este vorba despre stilul de joc de la FCSB. El a marcat încă din primul meci, la Constanța, și a mai avut 3-4 execuții foarte bune cu Voluntari. Este stilul de diferit acolo, Steaua se bazează pe aripi, acei jucători sunt în prim-plan.

Cordea nu dă drumul la minge când trebuie, are vedetisme în cap și vrea să joace pentru el. Sunt foarte mulți individualiști la FCSB. Dacă ar da drumul la minge, cred că ar fi mai bine pentru ei.

Cordea a avut o acțiune în Anglia, cu West Ham, în care în loc să-i paseze lui Compagno, a vrut el să dea direct la poartă. Compagno are anumite calități, dacă tot l-ai cumpărat, joacă pe calitățile lui! Altfel nu va da ceea ce poate.

Uitați-vă cât de mult țin balonul jucătorii noștri și cum se joacă în partea cealaltă, se dă drumul la minge din prima. Atunci se creează acțiuni mult mai rapide, apare dezechilibrul.

La noi vor jucătorii să iasă în evidență, se întorc, se fâțâie și se pierde rațiunea construcției. Compagno e un atacant care a jucat tot timpul pentru echipă”, a declarat Mititelu la Pro Arena.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed