Alertă totală la FCSB! Vicecampioana se teme pentru calificarea în playoff: ‘Sunt îngrijorat’ + Gigi Becali, avertisment pentru Octavian Popescu

Alertă totală la FCSB! Vicecampioana se teme pentru calificarea în playoff. Chiar patronul vicecampioanei, Gigi Becali, a lansat un avertisment dur. Echipa lui Nicolae Dică ar putea rata primele şase locuri.

FCSB a jucat cu mai multe rezerve în meciul cu Anderlecht. Vicecampioana se pregăteşte deja pentru partida CSU Craiova – FCSB, crucială pentru calificarea în play-off.

Alertă totală la FCSB!

Gigi Becali a spus clar. Ştie cine sunt echipele cu care se bate deja pentru un loc în play-off. Surprinzător, printre rivale se află şi nou promovatele Hermannstadt şi Petrolul. „Sunt îngrijorat de situaţia din campionat că altfel nu odihneam jucătorii. Ne gândim la play-off. M-am uitat pe clasament. Trebuie să scoatem afară pe Petrolul sau Hermannstadt. Până îi socate contabilul vreau să îi scot eu. Pe Rapid şi Farul nu ai cum că sunt deja acolo. CFR şi craiova lui Rotaru vor fi acolo”, a spus Gigi Becali în direct la ProArena.

După FCSB – Anderlecht 0-0 Gigi Becali este dezamăgit. Pe lângă faptul că băieţii lui Nicolae Dică au ratat victoria, Octavian Popescu a fost din nou slab. „De aia am odihnit jucători, 4 jucători de bază. M-a dezamăgit Tavi. El trebuia să facă ceva. Dacă nu creşte măcar să fie ăla care a fost. A dat goluri, vreau să dea goluri din nou. Vreau să dea 8 anul ăsta, asta aştept de la el. Viziunea nu o mai are, a avut şi ieri o fază”, a mai spus Gigi Becali.

Pentru FCSB urmează în Conference League dubla cu danezii de la Silkeborg. După două etape disputate, West Ham e lider cu 6 puncte, Anderlecht are 4 puncte, în timp ce FCSB şi Silkeborg au câte un punct.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed