Îi dă afară imediat! Gigi Becali a dezvăluit ce jucători vor pleca de la FCSB. Nu mai au nicio şansă

Îi dă afară imediat! Gigi Becali a dezvăluit ce jucători vor pleca de la FCSB. Nu mai au nicio şansă. Latifundiarul din Pipera s-a săturat deja de doi jucători. După Vadim Raţă, alţi doi elevi ai lui Nicolae Dică vor face cale-ntoarsă la fosta echipă.

Gigi Becali s-a convins. Doi dintre jucătorii care au fost aduşi în această vară nu mai au nicio şansă.

Gigi Becali a dezvăluit ce jucători vor pleca de la FCSB

Bogdan Rusu şi Marco Dulca vor pleca de la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul în direct. Latifundiarul din Pipera este convins că cei doi nu sunt potriviţi pentru echipa lui Nicolae Dică.

Cei doi nu vor pleca imediat de la echipă, dar în pauza de iarnă aceştia ar putea să revină la Mioveni şi la Chindia. „De aceea am odihnit jucătorii. Dacă aveam un alt atacant era altfel. Rusu dormea, nu poate la nivelul ăsta. Se sperie, îi e frică. L-am luat că nu aveam atacant. Le dăm banii la oameni şi le mulţumim.

Tot ce a fost pe teren la calificare mulţumim nu ne pare rău şi nu regretăm. Ce nu face faţă la FCSB pleacă înapoi. Dacă vor să îl ia pe Rusu înapoi luaţi-l. Şi pe Dulca la fel. Nu ai ce să faci, nu trebuie să se supere. Dacă vor să îi ia, se duc. Nikolov se califică la locul de muncă acum un an de zile. Nu te iau să te ţin trei ani. La FCSB doar dacă ştii să şlefuieşti şaiba”, a spus Gigi Becali în direct la ProArena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed