Dan Petrescu nu mai are viitor la CFR Cluj! S-a întâmplat după meciul cu Sivasspor. Fanii îl vor dat afară de la echipă

Dan Petrescu nu mai are viitor la CFR Cluj! S-a întâmplat după meciul cu Sivasspor din grupele Conference League. Fanii îl vor dat afară de la echipă după prima înfrângere din această campanie.

Dan Petrescu este din ce în ce mai contestat în Gruia. Fanii i-au cerut demisia la finalul meciului CFR Cluj – Sivasspor 0-1, din grupele Conference League.

Dan Petrescu nu mai are viitor la CFR Cluj!

Fanii campioanei României nu au mai suportat jocul prost al echipei din Gruia şi au început să strige Demisia, Demisia. Supărarea fanilor vine mai ales după ce echipa nu a reușit să câștige nici în prima etapă din faza grupelor, când a remizat la 1-1 cu anonimii de la Ballkani, în deplasare.

Mai mult, nici în campionat CFR nu o duce prea bine. Are două victorii la rând, dar se află însă abia pe locul 5, la 6 puncte în spatele liderului Farul.

Nu este prima dată când suporterii echipei din Gruia își arată nemulțumirea. Aceștia au început să nu mai aibă răbdare cu jocul deloc spectaculos impus de Dan Petrescu, închis și foarte defensiv.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca lui CFR Cluj. El și-a început acest mandat pe 31 august 2021, când l-a înlocuit pe Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed