Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Latifundiarul din Pipera nu renunţă la Juan Bauza: ‘Aş încerca să fac o întrebare’

Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Latifundiarul din Pipera nu renunţă Juan Bauza, dar spune clar. Clauza de reziliere fixată de către Adrian Mititelu este prea mare pentru FCSB.

Totuşi, Gigi spune că va mai încerca să vorbească despre Bauza cu Adrian Mititelu. Mai mult, prima clauză, cea de 1,25 milioane de euro ar fi plătit-o.

Gigi Becali face dezvăluirea momentului!

Gigi Becali îl laudă însă pe Adrian Mititelu pentru decizia de a-i prelungi contractul argentinianului. Asta în condiţiile în era decis să dea lovitura și era gata să îi vireze în această iarnă în cont lui Adrian Mititelu clauza de reziliere a contractului lui Bauza.

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt milioane pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Ești un tăntălău și jumătate …ai dat 1.700.000 EUR și 1.500.000 EUR pe Miculescu și Campagno,care mai mult de 300.000 unul nu fac,plus o căruță de bani pe Radaslavescu aproape 1. 000.000 EUR
    Bani aruncați aiurea pe …ciurucuri ca Tamm și Dawa…plus …incapabilul DICĂ…..Aveți varianta unui antrenor de nivelul Stelei ,cu crăcănatul ăsta retrogradam nene…nimeni nu joacă nimic pentru că ..acest afon nu-I antrenează cum trebuie și nu-i folosesc pe posturile unde dau randament…
    Sau adunat trei papagali…DICĂ ,MIȚĂ și BELICÂ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed