Dumitru Dragomir, atac la adresa celor de la FCSB: ‘Pe Octavian Popescu l-au desființat ca fotbalist. Omrani e mai gras ca mine’

Dumitru Dragomir nu are milă de FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îi atacă pe oficialii clubului chiar în ziua meciului cu Anderlecht din Conference League.

„FCSB să aibă 12-13 jucători care să știe că sunt titulari. Pe Octavian Popescu l-au desființat ca fotbalist. Lasă-l acolo unde juca înainte ca să dea randament. Este o diferență între Coman si Popescu. Coman joacă numai în lateral, Popescu este un fotbalist de viitor. Coman se bazează pe pătrunderi, dă pase filtrante, Popescu se bagă la finețuri”, a declarat Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir nu este deloc impresionat de noul transferat, Omrani, și îi sfătuiește pe cei de la FCSB să meargă pe mâna lui Ianis Stoica.

„Puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Nu poate să fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră.

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed