Dezamăgire mondială: Diletta Leotta n-a mai apucat să alerge goală pe Cam Nou! Admiratorii jurnalistei s-au rugat degeaba ca Barca să o învingă pe Bayern!

A fost nebunie după ce focoasa jurnalistă din Italia, Diletta Leotta, ar fi lansat o provocare-promisiiune-pariu, înaintea duelului de aseară din Liga Campionilor, dintre Barcelona și Bayern Munchen.

Prezentatoarea care s-a făcut remarcată la Sky Sports prezentând partide de Serie B și acum e vedetă la DAZN a aruncat în aer internetul cu ideea ei. ”Dacă Barcelona va învinge la trei sau mai multe goluri diferență, voi alerga goală pe Camp Nou”, a spus Leotta, potrivit Tele1.com, iar rețelele de socializare au luat foc instantaneu.

De altfel, Instagramul blondei care are 8,5 milioane de urmăritori a fost sub stare de asediu. Iar pe Twitter, meme-urile cu suporteri rivalelor Barcelonei rugându-se să învingă cu 3-O pe Bayern au devenit virale.

Pe pagina frumoasei jurnaliste, care a câștigat acum zece ani și titlul de ”Miss Elegant”, au fost postate zeci, sute de mii de comentarii: „Barcelona, te rog să câștigi cu Bayern Munchen!”, „Ești gata?” sau „A venit ziua, pentru prima dată țin cu Barcelona” sunt doar câteva dintre ele.

Însă deși Barcelona a dat impresia că e capabilă de așa ceva, Bayern Munchen a învins-o cu 2-0. Așa că Diletta Leotta n-a mai avut de ce să alerge goală pe Camp Nou, spre dezamăgirea ”planetei fotbal”.

”Am pierdut împotriva lui Bayern Munchen, păcat că am ratat fotografiile cu Diletta Leotta, propunerea ei a fost foarte crudă știind că vom pierde, să-i văd fotografiile cu tricoul Barça YevaLeva este singurul lucru care mă consolează”, a fost unul dintre mesajele apreciate pe Twitter după partida câștigată de bavarezi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed