Un fost fotbalist dă de pământ cu Billel Omrani: ‘Marchează cinci goluri pe an’

Billel Omrani a acceptat oferta lui Gigi Becali și a semnat cu FCSB. Imediat au apărut însă și contestatarii.

Narcis Răducan crede că Omrani nu va marca prea multe goluri, asta în ciuda faptului că șeful celor de la FCSB spune că este cel mai bun atacant din Liga 1.

”Să vedem la ce nivel este Omrani. La versiunea lui cea mai bună marchează cinci goluri pe an. Eu când spun, mă refer la eficiența lui. El nu este genul de atacant care să dea 20 de goluri pe sezon la o echipă”, a declarat Narcis Răducan, la Liga Digisport.

Billel Omrani a venit din postura de jucător liber de contract și va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună. Atacantul a marcat sezonul trecut cinci goluri pentru CFR Cluj și a dat nouă pase decisive.

”Trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Eu sper să fiu un plus pentru echipă. FCSB are un lot foarte bun, foarte buni jucători și sper să câștig titlul. Am câștigat 5 campionate și sper să câștig și cu FCSB.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta.

Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed