Mihai Stoica face scandal! Atac furibund la adresa mai multor jucători. Ce l-a nemulţumit pe oficialul FCSB

Mihai Stoica face scandal! managerul general al clor de la FCSB  a lansat un atac furibund la adresa mai multor jucători. S-a aflat ce l-a nemulţumit pe oficialul FCSB după egalul ci Voluntari.

Mihai Stoica a găsit vinovaţii după FCSB – Voluntari 1-1. A criticat la scenă deschisă mai mulţi jucători din echipa lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica face scandal!

Mihai Stoica ştie de ce FCSB nu a putut să o bată pe FC Voluntari. „Este vina exclusiv a mijlocașilor, care, în loc să stea aproape de fundași, să creăm densitate, au plecat. Era mingea la Dulca atunci. Era minutul 95!”, a declarat Stoica în direct la Orange Sport.

Când a fost întrebat despre transferul lui Billel Omrani, Stoica s-a enervat din nou. „Omrani a fost feblețea lui Gigi de ani de zile, dacă a putut să-l ia acum, l-a luat, n-ai ce să faci. Dacă Omrani e în stare să-și dea restart carierei la 29 de ani, va fi o achiziție excepțională. Cu calitățile pe care le are poate să ne ajute, indiscutabil.

Unde va juca? Păi, ieri ați văzut ce s-a întâmplat, au intrat unii și s-a ales praful! Trebuie să avem dubluri pe posturi! Acum, nu e bine că l-am luat pe Omrani, pentru că avem prea mulți? Trebuie să dăm socoteală?!”, a mai spus Stoica.

Mihai Stoica a vorbit și despre problemele din apărare. „Ovidiu Popescu e o pierdere foarte mare pentru noi, lumea nu înțelege. Noi nu avem o variantă clară la postul de fundaș dreapta, avem mulți, dar despre niciunul nu poți să spui că e titular clar, cum era Ovidiu Popescu. Fundașii centrali abia s-au cunoscut, Radunovic e singurul fundaș stânga din lot…”, a mai spus Stoica, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed