Lovitură teribilă pentru Sorana Cîrstea! Nu a avut nicio şansă: ‘Nu a fost o zi grozavă pentru mine’

Lovitură teribilă pentru Sorana Cîrstea! Românca nu a avut nicio şansă în chiar primul tur al turneului de la Bucureşti. A fost eliminată fără drept de apel de la Ţiriac Foundation Trophy.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de o necunosuctă din Elveţia. Este vorba despre Simona Waltert, numărul 118 mondial.

Lovitură teribilă pentru Sorana Cîrstea!

La finalul partidei cu Simona Waltert, Sorana Cîrstea a recunoscut că nu s-a simțit foarte confortabil pe zgură, după câteva luni intense de tenis pe suprafețe dure, rapide.

”Mă bucur că am avut ocazia de a juca din nou acasă. Din păcate, nu am fost o zi grozavă pentru mine, din punct de vedere tenistic. Un pic greu din nou pe zgură, după luni de zile de jucat pe suprafață rapidă. Nu am reușit să-mi adaptez jocul și nu mi-am găsit pașii. Am încercat ce am putut, dar, din păcate, nu a fost rezultatul pe care mi l-am dorit. Mă bucur, totuși, că am putut să fiu prezentă aici, la turneul din București.

Clar, o mare bucurie să avem din nou un turneu în București după ceva timp și mă bucur să fiu aici alături de oamenii dragi și îmi pare rău că am reușit, astăzi, un rezultat mai bun.

(n.r. – Ce urmează în continuare?) Încă nu știu. Vom vedea. Momentan, am o săptămână sau două de pauză, de antrenamente, și apoi voi decide care este programul”, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul partidei cu Simona Waltert, conform Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed