Adrian Mititelu a anunțat câți bani îi dă lui Bauza: ‘De ce ar pleca la FCSB?’

Adrian Mititelu anunța în urmă cu câteva zile că ar putea să-l vândă pe Juan Bauza (26 de ani). Imediat mai multe cluburi și-au arătat interesul pentru jucător, printre acestea fiind FCSB și Rapid.

Discuția despre transferul argentinianului a apărut după ce acesta a trecut peste o accidentare care l-a ținut departe de teren o perioadă.

Adrian Mititelu spune că ar avea oferte și din străinătate, dar s-a răzgândit și nu mai vrea să-l vândă pe Bauza. În plus, se pare că nici fotbalistul nu își dorește să plece din Bănie.

„Bauza e atât de bun încât nu poate fi cumpărat în România. Nu mai poate juca în România, e prea bun pentru campionatul nostru. Are deja oferte. Dacă nu se accidenta, pleca. Aveam oferta mare de tot de afară, dar nici eu nu eram dispus să-l vând. La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.00 la FCSB?

Când l-am dat pe Compagno m-am gândit că acel milion și jumătate mă ajută mult. Am cerut atâția bani cu gândul că nu îmi dă banii aștia. Aveam nevoie de bani pentru a continua investiția la bază, plus că și pentru el e mai bine acolo să ajungă unde își dorește!”, a declarat Adrian Mititelu la Realitatea Sportivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed