Laszlo Boloni îl face praf pe arbitrul meciului pierdut de echipa sa cu 6-3: `Ia-ți fluierul și ascunde-l `. Video

Laszlo Boloni, antrenorul lui Metz, a pornit un atac împotriva aribtrului, Pierre Gaillouste, pe care-l consideră vinovat de tot ce s-a întâmplat. Echipa sa a condus cu 3-1 după 16 minute, dar a pierdut cu 3-6 în fața lui Guingamp.

În minutul 16, FC Metz o conducea cu 3-1 pe Guingamp acasă, pe „Saint-Symphorien” și părea că se îndreaptă spre o victorie categorică.

Laszlo Boloni a avut un meci nebun în Franța: 9 goluri și 3 jucători eliminați

Arbitrul Pierre Gaillouste, i-a eliminat lui Boloni trei jucători, doi dintre ei în prima repriză: Kouyate (31), Oukidja (45+3) și Guingamp a marcat până la pauză două goluri și scorul pauzei a fost 3-3.

În minutul 56, Jeac Jacques, a devenit al 3-lea jucător eliminat de la Metz, iar Guingamp a marcat de alte 3 ori, de două ori din penalty și a închis tabela la 6-3.

Laszlo Balint a
”Loți” a protestat vehement la conferință. L-a acuzat pe arbitru. „Clar, limpede, din cauza lui am pierdut. Domnul care era acolo, nu-l numesc arbitru, a făcut show. Din păcate, a distrus nu doar rezultatul, ci și munca multor oameni.

Al doilea penalty și eliminarea… No comment. Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el!”, a spus Boloni pentru L’Equipe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed