Alex Chipciu, mesaj emoționant pentru familia lui Florin Hidișan. Regretatul fotbalist a murit la vârsta de 40 de ani

Florin Hidișan s-a stins din viață la doar 40 de ani. Fostul fotbalist se lupta de mai bine de un an cu o boală necruțătoare.

Alexandru Chicpiu a fost unul dintre cei care a ținut legătura cu regretatul fotbalist în toată această perioadă.

”Vreau să transmit condoleanțe familiei lui Florin Hidișan. Îmi pare rău foarte rău pentru el. Am vorbit zilnic toată perioada asta cu el. De câteva zile nu mai îmi scria și mă gândeam că poate se întâmplă ceva cu el, dar îmi era frică să-i scriu. Asta e viața. Noi ne bucurăm sau ne supărăm la un meci, la un fotbal și alții au probleme foarte mari”, a spus Chipciu, după partida de la Mioveni.

Chicpiu recunoaște că știe prin ce trece familia fostul fotbalist, pentru că și el a trecut prin momente grele.

”N-am ce să zic mai mult. Am trecut și eu prin asta cu tata. Sunt momente grele. Sper ca familia să treacă peste și să-i păstrăm amintirea asta. A fost un luptător, mereu optimist că va depăși situația. Să ai motivația asta de un an și ceva, de când au apărut problemele si să fii mereu pozitiv, nu ai ce să mai spui”, a mai declarat internaționalul român.

Florin Hidișan s-a stins din viață la 40 de ani

Fostul fotbalist s-a stins din viață duminică. Acesta se lupta de mai bine de un an cu cancerul. În ultima perioadă, i-a fost din ce în ce mai greu să suporte chimioterapia și ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme.

Hidișan a jucat în carieră, ca mijlocaș, pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed