Liviu Ciobotariu este în culmea fericirii: `Ne-am dus peste ei`

Liviu Ciobotariu a fost în al nouălea cer la conferința de presă de la finalul meciului, FCSB-Voluntari, încheiat la egalitate cu scorul de 1-1.

”Ciobi” traversa o perioadă grea până la meciul de aseară și venea după trei partide în care echipa sa, FC Voluntari, nu reușise să trimită niciun șut pe spațiul porții.

Liviu Ciobotariu și-a lăudat elevii pentru atitudinea din meciul cu FCSB.

Antrenorul ilfovenilor și-a felicitat jucătorii pentru rezultat și atitudinea din meciul cu FCSB.

„Sunt bucuros pentru rezultat, aveam nevoie. Veneam după o serie de rezultate slabe. În ultimele trei partide nu am avut niciun şut pe spaţiul porţii. Eram într-o situaţie delicată.

Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Nu e uşor să revii când joci cu FCSB. Am crezut în rezultat, am mers peste ei, am avut şi şansă. Este un punct foarte important, aproape cât o victorie. A fost greu de gestionat această perioadă, de aia spun că sunt bucuros de rezultat.

Cu oricine am fi jucat, ne-am fi dorit să câştigăm. Era complicată situaţia. Era greu de gestionat. Faptul că am marcat în minutul 90 este un lucru pozitiv pentru că noi de trei meciuri nu am reuşit să marcăm.

Din punctul meu de vedere, am făcut un joc bun şi, când am primit gol, m-am gândit că e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.

Am crezut că e ofsaid. La început aveam senzaţia că nu dă penalty. De pe bancă am văzut că e penalty clar. Am văzut că arbitrul ezită şi credeam că mai avem o şansă cu VAR-ul. Apoi mi-au zis colegii că a dat penalty.

În ultimele şase meciuri, toţi ne-am prezentat lamentabil, în frunte cu mine. I-am pus în pericol, am rămas tot timpul doi contra doi. La ultima pasă am avut de suferit. Am avut câteva situaţii de contraatac foarte bune, dar ne-am blocat.

În fotbal trebuie să ai presiune, să ai emoţii. De aia sunt antrenor, şi jucătorii trebuie să aibă presiune şi emoţii, aşa e la fotbal, altfel de ce ne mai prezentăm”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed