Mihai Stoica s-a dezlănţuit! A luat foc după egalul cu Voluntari. Ce l-a nemulţumit pe oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Managerul general al celor de la FCSB a luat foc după egalul cu Voluntari. S-a aflat ce l-a nemulţumit pe oficialul celor de la FCSB după 1-1 contra celor de la FC Voluntari.

Mihai Stoica era foc şi pară după FCSB – Voluntari 1-1. Managerul general al vicecampioanei a dat de pământ cu fluieraţii după egalul cu echipa din Ilfov.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

FCSB are doar 8 puncte după 8 meciuri în Superliga. Egalul de acasă cu Voluntari l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Acesta a pus la zid brigada condusă de Marcel Bîrsan.

Acesta consideră că deciziile lui Marcel Bîrsan și intervențiile din camera VAR nu au fost inspirate. „Henț la Armaș, penalty. Nu se dă. Se inventează un ofsaid. Eliminare gratuită Edjouma.

Măcar la Londra au inventat penalty contra noastră fără VAR. Aici avem. Nu că l-am folosi mereu corect. Unii lasă impresia că au paturi în dubă”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Cel puţin la eliminarea lui Edjouma oficialul roş-albaştrilor are dreptate. Primul galben acordat acestuia a fost gratuit pentru că nu a fost henţ. Totuşi, la fazele de galben VAR-ul nu intervine iar greşeala lui Bârsan nu a putut fi îndreptată. Al doilea galben a fost acordat corect.

La prima fază incriminată de Stoica reluările spun că a fost ofsaid înainte ca mingea să îi lovească mâna lui Armaş.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed