Gigi Becali, făcut praf! Fotbalistul dat afară după două săptămâni şi-a luat revanşa. Mesaj clar pentru Omrani

Gigi Becali a fost făcut praf imediat după FCSB – Voluntari 1-1! Fotbalistul dat afară după două săptămâni şi-a luat revanşa faţă de vicecampioană. Mai mult, Vadim Raţă i-a transmis şi un mesaj clar lui Omrani, cel care abia a semnat cu echipa lui Nicolae Dică.

Gigi Becali l-a dat afară pe Vadim Raţă după doar două săptămâni. Acum, l-a atacat din nou pe şeful celor de la FCSB, imediat după meciul direct.

Gigi Becali, făcut praf!

Vadim Raţă nu a ratat ocazia de a-l ataca din nou pe Gigi Becali, omul care l-a dat afară de la FCSB. Spune că nici dacă ar mai fi oferta nu se mai întoarce la echipa lui Nicolae Dică. „Azi a fost scopul să nu pierdem. Ne trebuie încredere, băieţii sunt foarte fericiţi, inclusiv eu. A fost un meci special pentru mine şi ciudat. Acum o săptămână eram acolo. Am fost mai motivat ca de obicei. Când joci contra celor de la FCSB eşti foarte motivat.

Ne-am salutat înainte de meci. Nu cred că mă mai întorc aici şi nu cred că mai am vreo ofertă. Dacă a decis domnul Becali că nu mă vrea e clar că nu mai îmi face vreodată altă ofertă. Dar nici dacă mă va chema nu mai vin.

Sunt sincer că dacă rămâneam făceam faţă. Nu am avut timp nici să mă acomodez în două săptămâni şi 5 antrenamente. Omrani să dea gol de la primul meci că altfel nu va reuşi să se impună şi să rămână”, a spus Raţă, după meciul cu FCSB, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed