Adrian Mititelu i-a decis viitorul lui Bauza! Jucătorul e dorit de FCSB, Rapid şi CSU Craiova. Mesaj clar pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu i-a decis viitorul argentinianului Juan Bauza! Jucătorul e dorit de FCSB, Rapid şi CSU Craiova. Patronul Craiovei i-a transmis însă un mesaj clar lui Gigi Becali. Nu are nicio şansă să-l aducă la vicecampioană.

Gigi Becali a spus, în urmă cu câteva ore, că îl vrea din iarnă pe Juan Bauza. Adrian Mititelu nici nu se gândeşte.

Adrian Mititelu i-a decis viitorul lui Bauza!

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a spus clar. Îl va vinde doar în străinătate pe argentinianul de care s-ar fi interesat inclusiv Rapid și CSU Craiova. „Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema”, a declarat Becali în direct la Digisport.

Adrian Mititelu a lămurit cazul Juan Bauza. Acesta nu pleacă de la Craiova la o altă echipă din Superliga. „Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el.

La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Miercurea Ciuc, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 5 goluri și 7 pase decisive în 29 de meciuri oficiale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed